Riviercruise Donau met gloednieuw schip VIVA TWO

Recent werd het nieuwste rivierschip van VIVA Cruises officieel gedoopt in thuishaven Düsseldorf: de VIVA TWO. Een grensverleggend boetiekschip van drie dekken hoog, 135 m lang en 11,45 m breed. Stap aan boord en geniet van een drijvende feelgood-vakantie tijdens een riviercruise op de Donau.

Nieuw rivierschip op de Donau

De VIVA TWO is een volbloed riviercruiseschip voor maximum 190 passagiers. Speciaal ontworpen voor een vlotte passage door sluizen en smalle waterwegen zoals het Rijn-Main-Donaukanaal.

Net als de VIVA ONE die vorig jaar te water ging, is het nieuwe vlaggenschip een knap staaltje hedendaags, Europees design. Een innovatief schip bovendien, bewijst de lage uitstoot. Ruimschoots binnen de Europese emissienorm voor binnenvaartschepen.

Oevers als panorama

Aan boord is niets aan het toeval overgelaten om in alle rust en comfort van een luxueuze rivierreis te genieten. Behalve een knap design met zachte kleuren en natuurlijke materialen, geven vooral de panoramische ramen je kajuit een gouden randje. Uitgestrekt van plafond tot de vloer, schenken ze een maximaal zicht over de rivier en de voorbijdrijvende oevers.

In hoofdrestaurant Riverside, opengetrokken over twee dekken, kan je klassiek dineren met maximaal buitenzicht. Met flexibele tijdstippen en vrije tafelkeuze. Naast nog twee andere restaurants is er nog de Panorama Lounge op het Diamond Deck. Groot en overgoten met licht, het perfecte decor om te genieten van een aperitief of slaapmutsje.

Alle rust tijdens Donau cruise

In een mooi gevulde kalender glijdt de VIVA TWO dit jaar enkele keren over Donau. Steeds volgens het vertrouwde concept van de rederij. Geen overvolle programma’s, wel rustig de tijd om de verschillende bestemmingen op eigen tempo te ontdekken. Elke dag een andere plek, met ruim de tijd om te genieten en te wandelen. En maak gerust gebruik van de beschikbare fietsen voor een verkenningstochtje door de stad.

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Riviercruise Donau met gloednieuw schip VIVA TWO

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie