MyCruise.be

Cruise afdeling van Liesbet's Reiscenter

Als absolute cruise-expert bieden wij u een groot aanbod en onze uitgebreide vakkennis om de cruise van uw dromen te vinden. Van natuurpracht in de Noorse Fjorden tot het heerlijke klimaat van de Caraïben, van dobberen op de Middellandse Zee tot een heuse wereldcruise: wij bieden het u allemaal aan.

Onze samenwerking met tientallen cruisemaatschapijen biedt u een transparant inzicht in de cruisewereld. Wij verbinden u met de maatschappij en bestemming van uw dromen en maken het totaalplaatje waar. Ontdek onze onderstaande aanbiedingen of contacteer ons kantoor voor verdere informatie en een vrijblijvende prijsofferte.

Onze toppers

Oceaan- en zeecruises

De wereld ontdekken: het is een droom van elke reiziger. Ontdek de zeeën en oceanen aan boord van een luxueus cruiseschip.

Riviercruises

Een heel alternatieve manier van cruisen. Deze unieke ervaring is perfect voor de echte bootliefhebbers, waarbij je enorm dicht bij de fauna en flora staat.

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Cruises

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie