Welkom op het magische Malta !

Malta is een authentiek eiland, afgewisseld met cultuur, gastronomie, pittoreske baaien en mild klimaat. Dit eiland kan je best dag per dag verkennen, met af en toe een rustpauze aan het zwembad of strand.
Malta haven
   

Ontdek Malta op originele wijze

  • bezoek de historische hoofdstad Valetta in het gezelschap van een echte foodie.  Hij of zij laat je kennismaken met de gastronomie van de stad.  Zo ontdek je de stad en proef je van Malta’s unieke pastizzi, enkele verassende tapas, ambachtelijke ftira, lokale bieren en wijnen, de beste pralines en nog zoveel meer
  • Palazzo en wijnkelders: hier ontdek Palazzo Parisio, omschreven als een miniatuur Versailles.  Nadien naar één van de belangrijkste wijngaarden waar de beste wijnen van Malta rijpen.  Een proeverij zal niet ontbreken.
  • verken de 3 steden op wieltjes: ontdek op eigen tempo de historische steden: Vittoriosa, Senglea en Cospicua met de ‘Rolling Geeks’.  Dit zijn elektrische wagentjes met ingebouwde GPS en Nederlandstalige uitleg.  Cruise doorheen de charmante straatjes, langs oude forten, pleintjes en haven en geniet.
  • zustereiland Gozo: na een overtocht van een 20-tal minuutjes arriveer je op Gozo, het groenere eiland met de 3 heuvels.  Maak zeker ook wat tijd vrij om te shoppen want Gozo staat gekend omwille van zijn wollen goederen en handgemaakt kant.
  • Blue Grott en Marsaxlokk: de Blue Grotto kan je het best verkennen met een vissersbootje, bij voorkeur in de ochtend wanneer zon en water een uniek lichtspel tevoorschijn toveren.  Marsaxlokk is een traditioneel vissersdorpje waar in de haven de kleurrijke bootjes in blauw, geel en rood liggen.  Ga zeker op zondag, dan kan je genieten van de grote openluchtmarkt en nadien van een heerlijke verse vis op één van de terrasjes.
  • treed in de voetsporen van Hollywoodsterren: Malta heeft al verschillende keren dienst gedaan als filmdecor van bekende klassiekers zoals Gladioter, Munich, Troy, Woeld War Z, Murder on the Orient Express, Game of Throns, …  Breng ook een bezoek aan Popeye Village: de filmset van de Popeye film met Robin Williams.
  • dineer in de leukste restaurants van Malta: er zijn zo veel leuke restaurantjes waar je kan genieten van een heerlijke maaltijd.  Neem dan deel aan het dine around programma: je ontvangt een dine around kaart en brochure met keuze uit een 40-tal restaurants.  Zo heb je alle flexibiliteit uit verschillende keukens, à la carte of in buffet en kies je zelf waar en wanneer je dineert.
een kennismaking

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Welkom op het magische Malta !

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie