Le Château Fort – Sedan

Dit charmant hotel vinden we terug binnen de versterkte burcht van het typisch Ardens stadje Sedan, net over de Franse grens. Het heeft de grootste middeleeuwse burcht van Europa en is bovendien een geklasseerd monument. Naast de originele setting heeft het hotel een ideale mix van moderne kamers in een historisch, middeleeuws decor.

Ligging

De ligging is echt wel uniek te noemen, binnen de muren van de burcht van Sedan. Van hieruit bereik je makkelijk de Champagnestreek. In de nabije omgeving vinden we Bouillon terug, op 22km.

Faciliteiten

Dit hotel met het middeleeuws kasteel als decor, heeft een bar met open haard, een gastronomisch restaurant dat regionale topgerechten serveert en verder nog een brasserie voor een snelle hap. Het hotel heeft ook gratis WIFI en een gratis openbare parking.

Kamers

‘Le Chateau Fort’ heeft 54 smaakvolle, moderne kamers waar de sfeer van hun middeleeuws verleden toch nog aanwezig is. Er zijn tradition kamers of familiesuites en kijken uit op het binnenplein.

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Le Château Fort – Sedan

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie