Cruise 8 dagen van Rome naar Athene met Oceania Cruises

Troeven

In 't kort

Vaar op een verkenningstocht van een week met een schat aan onvergetelijke havens, van het pittoreske Positano met zijn steil gestapelde roze en terracotta huizen aan de kust van Amalfi tot Efeze, een van de grootste, best bewaarde oude steden.

RVA230511A (1)
MNA230427-2 (1)
RVA230504A-1

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Beschrijving

Vaarschema

 • Donderdag 4 mei – Rome (Civitavecchia), Italië Inschepen 13.00 uur 18.00 uur.
 • Vrijdag 5 mei – Amalfi/Positano, Italië 08.00 uur 18.00 uur.
  Bezoek het betoverende Amalfi en bewonder het 12e-eeuwse kapucijnenklooster, de prachtige 11e-eeuwse kathedraal en het klooster.
  Ontdek vervolgens het pittoreske Positano waar de witte huizen in Moorse stijl zich vastklampen aan steile hellingen rond een kleurrijke baai vol dobberende vissersboten.
 • Zaterdag 6 mei – Syracuse (Sicilië), Italië 07.00 uur 17.00 uur.
  De grootste Griekse stad en de mooiste van allemaal, zo beschreef Cicero Syracuse, ooit een van de belangrijke steden in de antieke wereld. Reis terug in de tijd op het eiland Ortigia, waar Syracuse in 734 voor Christus door de Grieken werd gesticht. Bijna 3000 jaar later is deze UNESCO-site een van de grootste archeologische schatten van Sicilië.
  Ga zeker eens proeven van de lokale kazen, zongerijpte olijven en heerlijke vleeswaren. Of waarom niet een verfrissende gelato van een gelateria?
  In de verte doemt de beroemdste attractie van Sicilië op, de mythische vulkaan Etna, waar op de flanken druiven groeien die een lekkere wijn opleveren.
 • 7 mei zo Argostoli (Kefalonia), Griekenland 10.00 uur 19.00 uur.
  Deze hoofdstad van het eiland Kefalonia, het grootste eiland van de Ionische archipel trouwens, ligt in een beschutte baai langs de Koutavos lagune.
  De stenen obelisk van de Drapano-brug en de vuurtoren van Aghi Theodori zijn twee van de kenmerkende bezienswaardigheden van het eiland. Voor liefhebbers van geschiedenis is er het archeologisch museum waar u alles te weten komt over het erfgoed uit de Myceense, Hellenistische en Romeinse periode in van de stad.
 • Maandag 8 mei – Chania (Kreta), Griekenland 10.00 uur 19.00 uur.
  Chania heeft een rijke geschiedenis en verschillende musea, verspreid over de stad die door de verschillende stijlen een bijzonder erfgoed heeft. U komt alles te weten over het verleden dat
  begraven ligt onder de rotsachtige bodem tot het belang van het maritieme leven.
  Bezoek de ruïnes van de stadstaat Aptera, die een goede kijk geven op het Minoïsche, Hellenistische en uiteindelijk Romeinse bolwerk.
 • Dinsdag 9 mei – Rhodos, Griekenland 9.00 uur 19.00 uur.
  Geniet van een wandeltocht door de oude vestingstad en bewonder het indrukwekkende Paleis van de Grootmeesters. Ontdek de plaats waar ooit de Kolossus van Rhodos stond. Kuier, verdwaal en geniet in deze charmante, maar opmerkelijke ommuurde stad.
  U kan ook op excursie naar de schilderachtige kust naar Lindos, met witgekalkte huizen, en klim naar de oude Akropolis vanwaar u een prachtig vergezicht heeft.
 • Woensdag 10 mei – Efeze (Kusadasi), Turkije 07.00 uur 17.00 uur.
  Dwaal door de ruïnes van het oude Efeze, een uitzonderlijke archeologische schatkamer met o.a. de beroemde bibliotheek van Celsus, het enorme amfitheater, de marmeren wegen met hun karrensporen, de mozaïektrottoirs en de prachtige terrashuizen.
  U kan ook op excursie naar drie monumentale steden uit de oudheid: Priene, Milete en Didyma, bekend om hun majestueuze tempels en indrukwekkende, prachtig bewaard gebleven stadions.
 • Donderdag 11 mei do Athene (Piraeus), Griekenland Ontschepen om  8 uur

Prijs

 

 

Inbegrepen

 • OLife Choice   +
 • fooien  +
 • $ 200 boord tegoed per hut.

Niet inbegrepen

 • Vluchten
 • transfers
 • Annulatieverzekering
 • Reis en bijstand verzekering
 • eventuele pre nacht en after nacht in hotel, zo kun je relax inschepen.

Over Oceania Cruises

Over Oceania Cruises

Met OCEANIA CRUISES is het genieten van een buitengewone combinatie van klassieke elegantie, stijlvolle elementen, bekroonde kunst en een zalige ongedwongen sfeer. Discrete luxe, zeg maar, in aangename tinten. Ondanks het exclusieve karakter van een boutique resort, biedt OCEANIA CRUISES een zelden geziene prijs/kwaliteitsverhouding.

Topgastronomie!
Maar als er één reden is waarom je voor OCEANIA CRUISES zou moeten kiezen, dan is het ongetwijfeld de gourmet ervaring aan boord. Het is “The finest cuisine at sea”. Terwijl je van de ene boeiende bestemming naar de andere vaart, schittert de culinaire uitmuntendheid van begin tot eind. Bovendien zijn er zowel aan wal als aan boord in The Culinary Centre masterclasses waarbij je ontdekt, proeft en kookt.

Nog een voordeel: OLife Choice
Voor deze cruise geniet van de voordel van Olife Choice: u kiezen uit één van de aangeboden extra’s: gratis excursies, of gratis drankenpakket of gratis boordkrediet.
Andere extra’s zijn sowieso al inbegrepen: internet, toegang tot de specialiteitenrestaurants*, roomservice 24/7, shuttleservice haven/centrum, Vero water plat/bruis, fitnesslessen, frisdranken & koffiespecialiteiten, wasserij. (*op uitzondering van La Réserve)

Ontdek de bestemming
OCEANIA CRUISES biedt een bijzonder origineel aanbod van excursies. Of je nu houdt van actieve uitstappen, historische ontdekkingen, of je bent meer gericht op de lokale keuken en culturele tradities, neem zeker tijd om het aanbod zorgvuldig de bekijken. Er zijn meerdere thema’s van Go Local, Culinaire excursies, Wellness beleving… tot Oceania Exclusive in kleine groep tot 16 deelnemers. Er zijn verschillende excursiepakketten te verkrijgen die een voordeel bieden.

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Cruise 8 dagen van Rome naar Athene met Oceania Cruises

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie