Balneario Orduña Plaza – Orduña

Hotel Balneario Orduña Plaza biedt een unieke beleving in een prachtige omgeving en is gevestigd in een gebouw rijk aan geschiedenis. Het deed namelijk 250 jaar geleden dienst als douane voor goederentransport tussen het Baskenland en de rest van Spanje. In 2018 werd het gebouw volledig gerenoveerd tot een gezellig en classy viersterrenhotel, waar toch het authentieke gevoel nog terug te vinden is. Geniet er van een drankje aan de bar tussen de locals, of laat jezelf verwennen in de spa.

Ligging

Dit hotel vinden we terug in het centrum van het pittoreske stadje Orduña. Ideaal dus voor mensen die op zoek zijn naar gezelligheid. Verder is Orduña omgeven door prachtige natuur waar wandelaars hun hart kunnen ophalen. Tip in het voorjaar: een bezoekje aan El Salto del Nervion, de hoogste waterval van het Iberische schiereiland. Op zo’n 40km van Orduña vind je Bilbao en Vitoria-Gasteiz.

Faciliteiten

Het hotel biedt een restaurant en bar met patio. Of misschien geniet je liever van de roomservice? Er is een spa (toegankelijk vanaf 6 jaar, ca. €18/persoon/uur), gratis openbare parking, en gratis WIFI. Ben je liever ook wat actief tijdens je vakantie? Geniet dan van de fitnessfaciliteiten of maak gebruik van de fietsverhuurdienst.

Kamers

Er zijn 39 kamers (2 personen / 3-4 personen).

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Balneario Orduña Plaza – Orduña

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie