4 Riviercruises Europa met VIVA Cruises

VIVA Cruises by Cruise Selection verruimt je horizon langs de mooiste rivieren van Europa. Wij zochten deze 4 mooie vaarroutes voor je uit om te genieten van een zalige riviercruise door Europa

Riviercruise Donau: De Hoogtepunten

7 nachten met VIVA TWO, vanaf € 1.250 p.p.
Volle kracht vooruit naar de mooiste Donau-metropolen en hun betoverende architectuur en cultuur. Van middeleeuwse kastelen en sprookjesachtige burchten tot de wijnlandschappen van Wachau. Onderweg geniet je van de lokale lekkernijen. Sachertorte in Wenen, een origineel donker biertje in Bratislava en een stukje Hongaarse Baumkuchen in Boedapest.

Riviercruise Donau: De IJzeren Poorten

11 nachten met VIVA TWO, vanaf € 2.395 p.p.
Gebeten door de middeleeuwen? Op deze riviercruise over de Donau passeren talloze imposant burchten, kerken, kastelen en forten de revue. Van Belgrado, tot Boedapest en Wenen. Absolute hoogtepunt van deze reis is de pittoreske IJzeren Poort, een kloofdal die de natuurlijke grens vormt tussen Roemenië en Servië.

Riviercruise Rijn naar de Elzas

7 nachten met VIVA ONE, vanaf € 1.550 p.p.
Langs het prachtige landschap van het Midden-Rijndal wordt het echt romantisch op de Rijn. Ontdek de prachtige adellijke huizen van Koblenz, de Dom van Mainz en de kronkelende steegjes van de oude binnenstad van Boppard. En de rots van Loreley waar een bloedmooie nimf menig schipper betoverde, is een al even sprookjesachtige finish als de sage zelf.

Adventcruise op de Rijn

3 nachten met VIVA ONE, vanaf € 550 p.p.
Kerstwandelingen langs de Rijn, verlichte straatjes in gezellige oude stadjes, winterse landschappen … Een 3-daagse adventcruise met de VIVA ONE is een ideale uitstap om op te warmen voor de kerstperiode. Denk maar aan geroosterde amandelen knabbelen op de kerstmarkt van Keulen en de sfeervolle Christmas Garden van Koblenz.

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

4 Riviercruises Europa met VIVA Cruises

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie