Uitnodiging Presentatieavond

We nodigen je graag uit voor onze presentatieavond op donderdag 9 februari 2022. Op het programma: voorstelling Suriname, onze eigen groepsreis naar Suriname (september 2023) en Kenia, safariland bij uitstek.
  • Datum: donderdag 9 februari, vanaf 19.15 uur
  • Plaats: Liesbet’s Reiscenter – Molenstraat 10 Herenthout
  • Deelnemen is gratis, inschrijven is verplicht.

Groepsreis Suriname september 2023

Suriname, de vergeten Parel van Latijns-Amerika, heeft een rijke cultuur en een mix van volkeren en religies. Creolen, Marrons, Hindoestanen, Javanen, Indianen (Inheemse) en Boeroes leven hier al eeuwenlang samen in harmonie.

In de hoofdstad Paramaribo ontdek je deze mix van culturen. Maak een stadswandeling en breng een bezoek aan de centrale overdekte markt.

De mogelijkheden zijn bijna oneindig, een boswandeling met een marron of inheemse lokal, luieren in een hangmat, brulapen observeren, dolfijnen en schildpadden spotten of meer ontdekken over planten en bomen.

Tijdens een rondreis in Suriname ervaar je de echte ongedwongen tropen, fauna en flora. Overvloedig is de zon aanwezig, maar een tropische regenbui is nooit ver af. 94% van het land is bedekt met bos.

Suriname maakt deel uit van het Amazonegebied. Het is het 2de “Carbon Negative” land ter wereld. Reizen naar deze groene long onder de hoede van lokale ecologische partners maakt je reis daardoor buitengewoon duurzaam en je voetafdruk wordt per direct zero.

Dit en nog meer kom je te weten tijdens onze voorstelling.

Belangstelling? Schrijf je nu in.

 

Kenia, de bakermat van de mensheid en de safari’s.

Een bestemming zo divers van natuur, avontuur, geschiedenis, cultuur en romantiek. Van spectaculaire safari’s in ongerepte landschappen tot het contrast tussen de moderne Afrikaanse stadscultuur en historische havensteden. Kenia laat een diepe indruk achter en doet menig hart sneller slaan.

De grote troeven van Kenia zijn ongetwijfeld de fantastische natuurparken zoals Amboseli, Lake Nakuru, Samburu, Tsavo en bovenal het wereldberoemde Masai Mara National Reserve. Deze zijn het hele jaar door goed te bereizen, maar door de hoogteverschillen en uiteenlopende biotopen varieert het klimaat in Kenia sterk van streek tot streek.

Toch is er een periode die er met kop en schouders bovenuit steekt: van eind juli tot eind september vormt de Masai Mara jaarlijks het schouwtoneel van ’s werelds grootste wildmigratie. Maar zelfs wanneer de kuddes zich aan de andere kant van de Mara rivier bevinden, blijft Kenia een magische reisbestemming voor jong en oud.

Dit en nog veel meer ontdek je op onze voorstelling.

Belangstelling? Schrijf je nu in.

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Uitnodiging Presentatieavond

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie