Sportstages en vakanties voor je club of school

Met trots willen we aankondigen dat Liesbet’s Reiscenter officieel ambassadeur zijn geworden van Sportstages, een vooraanstaande organisatie voor sportreizen en -stages. Deze nieuwe samenwerking stelt ons in staat om nog beter tegemoet te komen aan de behoeften van sportclubs zoals en om hoogwaardige reizen en stages voor je club te organiseren. SportStages wil dé partner zijn gespecialiseerd in het adviseren, ondersteunen en administratief ontlasten van sportclubs, sportorganisaties en sportverenigingen in de organisatie van sportstages en sportvakanties.
Voetbalschool

Liesbet’s  Reiscenter heeft altijd gestreefd naar het leveren van onvergetelijke ervaringen aan onze klanten.

Met de ondersteuning van Sportstages kunnen we nu specifieke sport gerelateerde pakketten aanbieden die zijn afgestemd op de wensen van sportclubs.

Of je nu op zoek bent naar een trainingskamp in het buitenland, een competitieve toernooireis of een teambuildingavontuur, wij bij Liesbet’s Reiscenter staan klaar om je te helpen bij het organiseren van de perfecte sportreis.

Bij het organiseren van sportreizen hechten we niet alleen belang aan een uitstekende kwaliteit van dienstverlening, maar ook aan alle wettelijke vereisten die van toepassing zijn op pakketreizen.

Wij opereren volledig in overeenstemming met de Belgische wetgeving, met name de Pakketreizenwet.

De Pakketreizenwet in België is bedoeld ter bescherming van de consumenten die pakketreizen boeken.

De wet stelt strenge eisen aan de organisatie en verkoop van pakketreizen, en verplicht ons om bepaalde garanties te bieden aan hun klanten.

Dit omvat onder andere de verplichting om duidelijke en begrijpelijke informatie te verstrekken over de reis, de accommodatie en de voorwaarden, evenals de garantie van financiële bescherming in geval van insolventie van het reisbureau.

Als verantwoordelijke en legale reisorganisatie voldoen wij volledig aan deze wettelijke vereisten.

Ons doel is om jou en je club een zorgeloze sportreiservaring te bieden, met volledige transparantie en gemoedsrust tijdens het boekingsproces en de reis zelf.

We kijken ernaar uit om samen te werken met jouw club en je te helpen bij het organiseren van fantastische sportreizen en -stages.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, offerteaanvragen of specifieke verzoeken.

Ons team van deskundige reisadviseurs staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw club een onvergetelijke ervaring beleeft.

 

 

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Sportstages en vakanties voor je club of school

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie