Presentatieavond MSC Cruises

Deze avond komt MSC haar gevarieerd aanbod cruises voorstellen: cruises Middellandse Zee | Noorse Fjorden | Dubai en de Emiraten | Worldcruise | Caraïben. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk.

Bij MSC Cruises geloven we dat het kan. Van de introductie van schonere brandstoffen op onze vloot tot duurzame excursies en onze ultramoderne waterzuiveringsinstallaties, wij stellen duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. Om de zee die we thuis noemen te behouden en het cruisen voorgoed te veranderen.

Onze nieuwe cruiseschepen verleggen de grenzen van wat mogelijk is op zee. Van schonere technologieën tot innovatieve restaurantconcepten, onze groeiende vloot is een verklaring van ons betrokkenheid bij de toekomst van deze planeet.

Ontdek de toekomst van cruisen met de nieuwe generatie cruiseschepen van MSC Cruises. We stellen u graag ons gevarieerde aanbod cruises voor: Middellandse Zee, Noorse Fjorden, Dubai en de Emiraten, Caraïben.

Inschrijven

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Presentatieavond MSC Cruises

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie