Presentatieavond met YelloSun naar de zon

Vlieg met YelloSun naar de zon! Op deze presentatieavond stellen ze graag hun vakantieaanbod aan je voor.

 

YelloSun is een nieuwe speler in de reiswereld, die in 2020 zijn deuren opende voor de Belgische klanten. Zij bieden kwaliteitsvolle vakanties aan voor elk budget en elke smaak. Dankzij onze en hun expertise, persoonlijke benadering en geavanceerde technologie kunnen wij u uit het aanbod van YelloSun een ruime keuze aan vakantieformules, vertrek- en bestemmingsluchthavens, reisduur en extra’s aanbieden. Deze flexibiliteit onderscheidt hun van de andere touroperators op de Belgische markt.

YelloSun werkt uitsluitend samen met de Belgische reisagenten, die u de beste service en garanties bieden voor uw boeking en uw vakantie. U kunt dus met een gerust hart op reis gaan met YelloSun.

Wilt u meer weten over het aanbod van YelloSun? Schrijf u dan snel in voor onze informatieve avond, waar wij u alles vertellen over de bestemmingen, promoties en tips.

Inschrijven

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Presentatieavond met YelloSun naar de zon

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie