Oktober is cruisemaand deel 4

In ons Online Cruise Event van vandaag sprak Kendra Maes van CroisiEurope over fantastische riviercruises in Europa, zoals de Donau, de Rijn en de Douro, maar ook op de Loire en de Elbe. CroisiEurope biedt evengoed safaricruises aan in Zuid-Afrika-Botswana-Namibië en riviercruises op de Mekong, de Wolga, …
Wij stellen je de cruise voor die de Canarische Eilanden aandoet, met afvaarten tussen november 2020 en april 2021, ideaal om er even tussen uit te zijn tijdens de winter. Prijzen vanaf 2.299 € pp, inclusief vluchten en transfer (of vanaf 1.889 € pp cruise only).
Een geweldige reisroute die je 6 eilanden van de archipel laat ontdekken terwijl je geniet van een bijzonder mild klimaat en een all in cruisevakantie.
All Ways Cruises  was aan de beurt in ons Online Cruise Event met Kristof De Smet.
All Ways heeft een fantastisch aanbod aan groepscruises met tweetalige begeleiding.
Zij bieden zowel zee- als riviercruises aan. Eén van hun paradepaardjes zijn de Dourocruises.
7-daagse ontdekkingen langs unieke landschappen bezaaid met charmante dorpjes, glooiende wijngaarden en een verscheidenheid aan middeleeuwse en barokke kerken en kloosters. Uiteraard mag een bezoek aan het Spaanse Salamanca niet ontbreken.
Prijzen vanaf 2.280 €  pp voor een standaardkajuit, mits een kleine toeslag verblijf je in een luxe kajuit met balkon (vanaf 3.020 € pp). Deze prijs omvat de vlucht h/t, transfer, vol pension, dranken tijdens de maaltijden en tijdens de excursies, de vermelde excursies.

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Oktober is cruisemaand deel 4

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie