Noorse Fjorden: 7 Nachten Noorse Legenden

Troeven

In 't kort

 

Het nieuwste cruiseschip van de Holland America Line , genaamd Rotterdam, maakt in november een schitterend debuut in de Caribbean.  Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service, en vakmanschap dat bijna 150 jaar deskundigheid in zeevaart weerspiegelt. Muziek staat centraal op Rotterdam en het resultaat is een schip dat niet alleen door het water beweegt, maar ook door de harten van gasten. Met dineren van wereldklasse en de beste live muziek op zee, creëert dit nieuwe cruiseschip de soundtrack voor de ontdekkingen die je elke dag zult doen.

Wees getuige van de achtergrond die de Viking-viering inspireerde. Wandel, fiets of kajak in Noorwegen tussen besneeuwde bergtoppen, idyllische meren en enkele van de langste en diepste fjorden ter wereld.

2668 gasten      300 mt Lang
Veranda

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Beschrijving

DATUMS HAVEN TIJD
1 Mei 2022
Amsterdam, Nederland
PC
VERTREK 17:00 UUR
2 Mei 2022
Dagen Op Zee
AANKOMST 00:00 UUR

VERTREK 23:59

3 Mei 2022
Eidfjord, Noorwegen
AANKOMST 07:00 UUR

VERTREK 15:00 UUR

3 Mei 2022
Schilderachtig Cruisen Hardangerfjord
CO
4 Mei 2022
Alesund, Noorwegen
AANKOMST 08:00 UUR

VERTREK 17:00 UUR

5 Mei 2022
Geiranger, Noorwegen
TR, NW
AANKOMST 07:00 UUR

VERTREK 17:00 UUR

5 Mei 2022
Cruisen Geirangerfjord
CO
6 Mei 2022
Bergen, Noorwegen
AANKOMST 08:00 UUR

VERTREK 17:00 UUR

7 Mei 2022
Dagen Op Zee
AANKOMST 00:00 UUR

VERTREK 23:59

8 Mei 2022
Amsterdam, Nederland
PC
AANKOMST 07:00 UUR

 

Prijs

Vanaf € 1.409,00

Inbegrepen

Inbegrepen bij dit tarief:

  • Een LANDEXCURSIE (tot USD 100 per gast)
  • DRANKEN wijn, bier, cocktails, specialiteiten koffie, frisdrank + servicekosten inbegrepen.
  • SPECIALITEITEN DINER-ERVARING
  • Wifi voor gasten 1 en 2

Eén prijs, vier extra’s, veel voordeel.

Niet inbegrepen

  • verzekeringen
  • verplaatsing naar de haven van Amstersdam.
  • Eventueel overnachtingen voor of na de cruise in Amsterdam (tip: geniet voor of na enkele dagen van Amsterdam).

Kajuiten

 

Neptune Suite

Circa 43-47 m2

Deze ruime suites hebben ramen van de vloer tot het plafond met uitzicht op een privéveranda en worden overspoeld met licht. Ze omvatten een grote zithoek en twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een kingsize bed, ons karakteristieke Mariner’s Dream™bed met luxueuze Euro-Top-matrassen. De badkamer bevat een dubbele wastafel, grote jacuzzi met douche en een extra douchecabine. Voorzieningen zijn onder meer toegang tot de exclusieve Neptune Lounge, een privéconciërge en allerlei gratis diensten. De indeling van de hutten kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Signature Suite

ONGEVEER 37-38 m2

Deze grote, comfortabele suites zijn ingericht met een ruime zithoek, kamerhoge ramen en een privéveranda. Twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensize of kingsize bed — ons karakteristieke Mariner’s Dream™bed met luxueuze Euro-Top-matrassen — een opklapbed voor een persoon, en een slaapbank voor een persoon. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, grote jacuzzi en douche, en een extra douchecabine. De indeling van de hutten kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Vista Suite

Circa 24-33 m2

Deze met licht overspoelde comfortabele suites bevatten een teakhouten veranda, ramen van de vloer tot het plafond en een comfortabele zithoek. Ze bevatten twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensize bed, ons karakteristieke Mariner’s Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen, plus een douche met hoogwaardige massagekop en een koelkast. De indeling van de hutten kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

 

Veranda

Circa 21-38 m2

Deze hutten worden overspoeld met licht door ramen van de vloer tot het plafond die uitkijken op een privéveranda. Deze hutten omvatten een zithoek, twee bedden die kunnen worden omgevormd naar een queensize bed – ons kenmerkende Mariner’s Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen en een douche met hoogwaardige massagedouchekoppen. De indeling van de hutten kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Ocean View

Circa 16-26 m2

Deze ruime hutten bevatten onder meer twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensize bed – ons karakteristieke Mariner’s Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen, hoogwaardige massagedouchekoppen, tal van voorzieningen en uitzicht op de oceaan. De indeling van de hutten kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Binnen kajuit

Circa 13-21 m2

Deze comfortabele hutten bevatten twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensize bed – ons karakteristieke Mariner’s Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen, hoogwaardige massagedouchekoppen en tal van voorzieningen. De indeling van de hutten kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

 

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Noorse Fjorden: 7 Nachten Noorse Legenden

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie