La Chartreuse du Val Saint-Esprit – Gosnay

In dit schitterende kasteel uit de 18e eeuw zal je je meteen thuis voelen. Het hotel werd prachtig ingericht en heeft alle charme van toen weten te behouden. Zeker liefhebbers van natuur en rust zullen het hier naar hun zin hebben, het kasteel ligt namelijk in een uitgestrekt park van 6 hectare waar talrijke oude bomen terug te vinden zijn.

Ligging

Dit hotel vinden we terug op de domeinen van La Chartreuse, aan de rand van Gosnay. Het is een typisch Noord-Frans dorpje in de vallei ‘Saint-Esprit’. Vanuit het hotel kan je makkelijk de regio Artois ontdekken met steden zoals Béthune, Lens en Arras.

Faciliteiten

Op het domein vinden we drie restaurants terug waaronder het gastronomisch restaurant ‘Le Robert II’ dat plaatselijke en seizoensgebonden delicatessen serveert en bovendien een zeer uitgebreide wijnkaart heeft. Verder biedt het hotel een gezellig salon, bar, terras en een tuin van 1,5 hectare. Deze is volledig aangelegd in typisch Franse stijl en je vindt er een unieke groentetuin terug. Ook kan je er tennissen, fitnessen of gratis fietsen of mountainbikes huren. Er is een ruime parking en gratis WIFI.

Kamers

Er zijn 53 kamers: tradition, privilege, luxe of familie. Tip! Boek een arrangement en geniet zowel van de gastronomische specialiteiten in restaurant ‘Le Robert II’ als van een overnachting in hotel ‘La Chartreuse du Val Saint-Esprit’.

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

La Chartreuse du Val Saint-Esprit – Gosnay

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie