Harriniva Hotels & Safaris – Muonio

Als je kiest om te overnachten in Harriniva, keer je helemaal terug naar de wildernis. De familie Pietikäinen runt de hotels op 5 bestemmingen al 40 jaar en doet niets liever dan haar liefde voor de Lapse natuur te delen met haar bezoekers. Ontmoet er schattige husky’s, maak een sledetocht met een rendier, ervaar opwindende sneeuwscootertochten of ga op zoek naar het noorderlicht. In Harriniva Hotels kan je het authentieke Lapland ontdekken en verblijf je bovendien op de plaats met de beste luchtkwaliteit van Europa!

Ligging

De hotels van Harriniva liggen allemaal in de buurt van Muonio in Fins Lapland. Het Pallas-Yllas Nationaal Park en de rivier de Muonio liggen vlakbij. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Kittilä, op zo’n 50 à 70km van de hotels gelegen.

Faciliteiten

Harriniva Hotels & Safaris biedt, verspreid over de verschillende bestemmingen, verscheidene faciliteiten. Zoals restaurants, verschillende bars, wellness, langlaufpistes, rendierboerderij en -museum, huskyboerderij, sneeuwkapel, sneeuwrestaurant en ijsbar. Er is genoeg te beleven!

Kamers

In de hotels kan je kiezen uit verschillende types accommodatie. Je kan er bijvoorbeeld overnachten in een hotelkamer, houten chalet, sneeuwhotel of in een unieke aurora dome. Je kiest er niet voor de grote luxe maar voor de authenticiteit en het unieke.

Interesse?

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Harriniva Hotels & Safaris – Muonio

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie