Cruiseavond, Beleef een wereld van Water

Een (wereld)reis op zee of rivier is zoveel anders dan een hotelverblijf of rondreis. Sommige bestemmingen moet je nu eenmaal van op het water doen, denk hierbij maar aan de fjorden. Zelfs sommige ervaren (wereld)reizigers hebben nog nooit een cruise gedaan en willen daar graag meer over weten: want het is een magische wereld, je beleeft zoveel meer!

BELEEF EEN WERELD VAN WATER

Een (wereld)reis op zee of rivier is zoveel anders dan een hotelverblijf of rondreis. Sommige bestemmingen moet je nu eenmaal van op het water doen, denk hierbij maar aan de fjorden.

Zelfs sommige ervaren (wereld)reizigers hebben nog nooit een cruise gedaan en willen daar graag meer over weten: want het is een magische wereld, je beleeft zoveel meer.

Bovendien kent de cruisesector ontzettend veel nieuwe ontwikkelingen, zoals met de zeil- en yachtcruises en zeker ook met de expeditiecruises die je naar het einde van de wereld brengen.

Wij gaan het, op deze cruise info-avond van Liesbet’s Reiscenter, hebben over boeiende nieuwigheden aan boord van rivierschepen, zeilschepen, yachts, klassieke zeeschepen en expeditieschepen.

We starten de avond met Jan van Durme, een doorwinterde ervaringsdeskundige die de wereld van cruisen én gastronomie als geen ander kent. Hij bezocht alle werelddelen en deelt graag zijn ervaring met u.

We maken als het ware een virtuele reis van de Europese waterwegen tot Antarctica.

Programma:

  1. Riviercruises Europa: AmaWaterways + Riverside
  2. Riviercruises Exotische Bestemmingen: Scenic cruises (Mekong)
  3. Zeilcruises: Star Clippers + Sea Cloud Cruises
  4. Yachtcruises: Emerald Cruises
  5. Klassieke zeecruises: Oceania (voor de foodies) + Regent Seven Seas
  6. Expedities: Seabourn + Silversea Expeditions
  7. Op ontdekking in de poolgebieden – Reisverslag van Sam van Ponant
  8. Tenslotte: Q&A

Nadien neemt Sam ons mee naar de wereld van Ponant.

Ponant staat voor kleine schepen, Franse gastronomie, verfijnde interieurs en een intieme sfeer aan boord, maar het zijn vooral de bestemmingen waar het om draait. Ontdek de poolgebieden aan boord van Le Commandant Charcot, het eerste “Hybride Polaire Exploratieschip”, verken Frans-Polynesië aan boord van Le Paul Gauguin of ga eens op tropische expeditie aan boord van één van de Explorerschepen.

Als klap op de vuurpijl sluiten we de avond af met een boeiende getuigenis van zijn expeditiereis naar Spitsbergen. We bezoeken schitterende fjorden en adembenemende gletsjers en gaan op zoek naar wilde dieren. Misschien spotten we wel een ijsbeer!

Inschrijven

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Cruiseavond, Beleef een wereld van Water

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie