Chateau du Lac – Genval

Troeven

In 't kort

Tijd voor 2: snuif de frisse lucht op in de prachtige natuur en geniet nadien van de heerlijke wellnessfaciliteiten en fijne keuken.

Prijs

vanaf € 90,00 per persoon

Inbegrepen

  • 1 overnachting
  • 1 x ontbijt

Het Martin’s Château du Lac werd in 1906 gebouwd door de Société des Eaux Minérales (Mineraalwatermaatschappij). Dit kasteel in romantische Lotharingse stijl zou een fabriek worden om mineraalwater te bottelen.

Ook al werden de bronnen wel degelijk gecommercialiseerd, het kasteel werd tot 1934 enkel uitgebaat als kuuroord. Op dat moment besloot Schweppes Belgium het gebouw te huren en om te vormen tot een productie-eenheid van water en limonade.

In 1952 kocht de familie Martin het kasteel. Ze zette er de industriële activiteiten voort tot in 1981.  4 jaar later werd het idee geopperd om een exclusief luxehotel te creëren op de oevers van het Meer van Genval.

Zo werd de fabriek een château-hotel midden in de natuur. Door de jaren heen werd er een restaurant, verschillende banketzalen, spa en fitnesscentrum gebouwd.

Martin’s Château du Lac heeft al een hele schare beroemde gasten mogen verwelkomen, zoals de Keizer van Japan, Albert II van Monaco, Paul-Loup Sulitzer, Al Gore en zelfs het Franse nationale voetbalelftal. Tijd dus om dit prachtige hotel en de omgeving zelf te ontdekken.

 

Interesse in deze rondreis?

Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Lees meer over ons 

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 51 83 89

Mail ons

reizen@reiscenter.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Chateau du Lac – Genval

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie