Programma

Donderdag 04 mei 2023: Rome/Civitavecchia (Italië), afvaart om 18.00u

Verwelkoming aan boord, vanaf 13.00u.

 

Vrijdag 05 mei 2023: Amalfi/Positano (Italië), 08.00u – 18.00u

Bezoek het betoverende Amalfi en bewonder het 12e-eeuwse kapucijnenklooster, de prachtige 11e-eeuwse kathedraal en het klooster.

Ontdek vervolgens het pittoreske Positano waar de witte huizen in Moorse stijl zich vastklampen aan steile hellingen rond een kleurrijke baai vol dobberende vissersboten.

Zaterdag 06 mei 2023: Syracuse, Sicilië (Italië), 07.00u – 17.00u

“De grootste Griekse stad en de mooiste van allemaal’, zo beschreef Cicero Syracuse, ooit één van de belangrijke steden in de antieke wereld. Reis terug in de tijd op het eiland Ortigia, waar Syracuse in 734 voor Christus door de Grieken werd gesticht. Bijna 3000 jaar later is deze UNESCO-site een van de grootste archeologische schatten van Sicilië.

Ga zeker eens proeven van de lokale kazen, zongerijpte olijven en heerlijke vleeswaren. Of waarom niet een verfrissende gelato van een gelateria?

In de verte doemt de beroemdste attractie van Sicilië op, de mythische vulkaan Etna, waar op de flanken druiven groeien die een lekkere wijn opleveren.

 

Reisaanvraag

Elementor #4474

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie