Sunrise: Resorts & Cruises Egypt

 

Wie Egypte zegt, zegt Sunrise!

 

 

Sunrise heeft een brede waaier aan uitstekende resorts aan de Rode Zee in Egypte. Het snorkelparadijs Marsa Alam, de rustige kitesurfspot Makadi Bay, de lagune van El Gouna in Hurghada,... u vindt ze op de mooiste locaties van Egypte.
Het gloednieuwe Sunrise Grand Select Arabian Beach in Sharm El Sheikh is meteen een schot in de roos, met zijn 6 à la carte restaurants en verscheidene kamertypes. De resorts van de Sunrise-keten hebben als missie voor iedere gast een tweede thuis te zijn. Ook onzeXperience animatieteams vestigden zich met plezier in 3 van de Sunrise resorts, Sunrise Select Royal Makadi, SENTIDO Oriental Dream Resort en Sunrise Select Diamond Beach.

 

 

De resorts liggen stuk voor stuk direct aan het strand, dus snorkelen vanaf het strand of de pier is de favoriete bezigheid van alle vakantiegasten. Naast een uitgebreid internationaal animatieprogramma beschikken de hotels over de nodige sportfaciliteiten. Zoekt u liever de rust op? Dat kan. U kan zich installeren in een relaxstoel aan het water.

 

 

U kan zich onderdompelen in de rijke geschiedenis en een cruise op de Nijl maken. Tussen Luxor en Aswan bezoekt u alle bezienswaardigheden zoals de tempel van Hatjepsoet en de kolossen van Memnon. Bovendien geniet u zorgeloos van een cocktail terwijl de mooiste panorama's voorbij glijden. Mis de Piramides niet en boek de Grote Egypte-rondreis, de perfecte combinatie.

 

 

Kiezen voor Sunrise is kiezen voor:


 familievriendelijke hotels met ruime familiekamers
 waaier aan sport- en ontspanningsmogelijkheden
 aantrekkelijke all inclusive formule


Overtuigd? Perfect! U hoeft enkel nog te kiezen in welk Sunrise hotel u wil vertoeven!