Huwelijksreis

Liesbet’s Reiscenter – Huwelijksreis 

Elkaar het jawoord geven, met twee paar handen de taart aansnijden, jong en oud uit de bol zien gaan op de dansvloer: uw huwelijksfeest is een van de mooiste momenten van uw leven. Maar uw wittebroodsweken mogen toch niet onderdoen?

Liesbet’s Reiscenter maakt uw droomreis waar.

 

Geen tijd? Wij maken tijd voor u

Tijdens de weken voor uw huwelijk hebt u de handen vol. Logisch. En op uw huwelijksdag zelf moet u vooral genieten. Dan hoeft u niet na te denken over vliegtuigtickets, hotelvouchers of uitstapjes. Het is úw feest. Terwijl u viert, plannen wij met plezier de laatste details van uw reis.

 

U stelt uw droomreis samen

Een standaardbrochure hebben we niet. Samen met u bespreken we waar u naartoe wilt, wat u wilt doen en wat uw budget is. Frankrijk, New York of Thailand? Raften, sightseeing of zonnebaden? Een bescheiden huisje, een charmant hotelletje of een vijfsterrencomplex? U kiest, wij regelen.

 

Hoe vroeger, hoe voordeliger

Denk op tijd aan uw reisplannen. Neemt u zes maanden voor de vertrekdatum contact met ons op? Dan is uw vlucht voordeliger, heeft het beste hotel nog kamers vrij, en hebt u tijd om alle documenten in orde te brengen. Voor verre reizen hebt u misschien ook enkele inentingen nodig. Geen zorgen: wij weten u precies te zeggen wat er moet gebeuren.

Maak een afspraak via mail: info@reiscenter.be en kom langs voor een eerste gesprek.

 

Neem ook een kijkje op onze website: www.huwelijksreiscenter.be

 

gallery/huwelijksreis