Hotel Mirage MedSpa**** + Mirage Thalasso MedSpa

gallery/hotel mirage

De warme sfeer, de pasteltinten, de kwaliteit van de diensten en de moderne voorzieningen maken van het hotel Mirage MedSpa de plaats bij uitstek om uw lichaam en geest te herbronnen dankzij het prachtige gezondheidscentrum MedSpa.

Inbegrepen

- Vluchten Zaventem-Constanta heen en terug met Blue Air

- Transfers

- Kamer en ontbijt

- 2 behandeling per dag, gedurende 6 dagen

- 8 dagen/ 7 nachten

Promotie -12 %:

Geldig tot 28/02/18

Vanaf € 620 p.p. 

Ligging

Het hotel is gelegen ten noorden van Eforie Noord, dicht bij de promenade en het fijne zandstrand.

Kamers

Het hotel Mirage MedSpa**** beschikt over 75 kamers en appartementen. De dubbele kamers hebben 2 bedden of een groot bed, de appartementen hebben een slaapkamer en een woonkamer met een slaapbank. Zij zijn alle ingericht met een badkamer met douche, frigo, telefoon, tv, haardroger, badjas.

Faciliteiten

Het restaurant Mirage MedSpa nodigt u uit voor een uitzonderlijke culinaire ervaring in een ontspannen gastvrije vakantiesfeer en groen decor. Onze chefs stellen u traditionele en internationale gerechten voor alsook heerlijke menu’s, alle dagen van de week tussen 7u en 23u.

In de Mirage BAR en de Elixir BAR geniet u van verse natuurlijke sappen, verkwikkende thee en cocktails die u zullen helpen te hydrateren tijdens uw momenten van ontspanning op het groene terras van de bovenste verdieping van het gezondheidscentrum Mirage MedSpa.