Ana Hotel Europa****

Dit modern hotel, omringd door een enorme tuin van 30.000 m², heeft een originele architectuur met glazen balkons. Het interieur, waar de pasteltinten zich perfect vermengen met haar klassieke en elegante stijl, betovert u met een aangename marine sfeer bevorderlijk om te herbronnen.

Inbegrepen

- Vluchten Zaventem-Constanta heen en terug met Blue Air

- Transfers

- Kamer en ontbijt

- Kuur Gezondheid en relaxatie, 2 behandelingen per dag – 6 dagen  (twv € 208 p.p.)

- 8 dagen/ 7 nachten

Promotie -10 %:

Geldig tot 28/02/18

Vanaf € 729 p.p. 

Ligging

Met uitzicht op de zee en slechts enkele minuten van het stadscentrum, is hotel ANA Hotel Europa**** een parel van de Roemeense kustlijn van de Zwarte Zee.

Kamers

Ruim en luxueus, hebben de 198 kamers standaard, club of appartement alle hun terras met zeezicht, flat screen tv, telefoon, kluis, haardroger. Het hotel beschikt ook over communicerende kamers perfect voor families.

Faciliteiten

Een zonnige dag begint met een ontbijt op het terras van het restaurant “Europa” met zeezicht. Na enkele uren op het strand, onthaalt het restaurant u om een heerlijke lunch te proeven gevolgd door thema avonden in een prachtige groene setting. U zal er verwend worden met vers en natuurlijk fruitsap en cocktails in de Pool Bar, gelegen naast het buiten zwembad en vergeet ook niet te genieten van de relaxe sfeer in de Lobby Bar.

gallery/hotel europa